Bekijk de mogelijkheden voor een hypotheek van Rabobank

Rabobank vindt het belangrijk dat een hypotheek bij jouw situatie past. Daarom denken we graag met je mee. Een hypotheek is geen momentopname. De kans is groot dat er tijdens de looptijd iets in jouw persoonlijke situatie en woonwens verandert. Dan is het fijn als je hypotheek mee kan veranderen. Misschien vraag jij je af hoeveel je kunt lenen voor een huis op It Eilan of wil je weten hoe het werkt als je al een hypotheek hebt. Het is niet nodig om met vragen te blijven zitten, wij zijn er voor je!

Advies vanuit huis
Voor een hypotheekgesprek hoef je de deur niet uit. Onze adviseurs staan voor je klaar voor een gesprek via video of telefoon. Zo beperken we het fysieke contact en creëren we een veilige omgeving voor onze klanten en medewerkers in tijden van het Coronavirus.

Een online videogesprek is eenvoudig en veilig. Je voert het gesprek via jouw computer, laptop, tablet of smartphone. Waar en wanneer het je uitkomt. Tijdens het gesprek bespreken we dezelfde onderwerpen als bij een afspraak op ons kantoor. Voordeel: je bespaart reistijd, zit in je eigen omgeving en je voert het gesprek met onze vertrouwde adviseurs. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken voor een telefoongesprek.

Waarom een hypotheek bij de Rabobank
Onze hypotheken hebben veel voordelen en bieden flexibiliteit. Heb je onze hypotheekofferte getekend? Bij ons is een offerte voor een hypotheek met Plusvoorwaarden maar liefst 12 maanden geldig. Voor de Basisvoorwaarden is dat 6 maanden. Zo heb je voldoende tijd om je bezig te houden met de leukere zaken rond het kopen van een huis. Met onze hypotheek ben je ook zeker van de rente uit je hypotheekofferte. Stijgt de rente nog, dan geldt dit niet voor jou. Kies je voor een hypotheek met Plusvoorwaarden dan krijg je zelfs een lagere rente als de hypotheekrente in de tussentijd is gedaald. Met een hypotheek met Basisvoorwaarden krijg je geen lagere rente als de hypotheekrente daalt, maar krijg je gewoon de rente uit je hypotheekofferte.

Korting op je hypotheekrente
Koop je een energiezuinige woning en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan belonen we dit met een korting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

De 10 pluspunten van een Rabobank Hypotheek