KLIK OP DE KAVEL VOOR MEER INFORMATIE!

De straatnaam is It Eilân

En dat is hEt ook prEciEs.

Op je eigen eiland een prachtig en comfortabel huis, op de voorste rij aan het Heegermeer. 

Dan zijn jullie één van de gelukkigen in misschien wel Frieslands mooiste watersportdorp.
Hoe? Stoere gevels met karakter, allemaal anders van kleur en materiaal. Erg veel persoonlijkheid en allure dus - en toch het warme gevoel van een dorp.

De ligging

Een eiland pal in het bruisende centrum van Heeg. 21 nieuwe woningen tussen de bestaande bebouwing van de oude dorpskern. Aanlegsteiger voor de deur. Je geniet van de rust van je eigen tuin aan het water of met uitzicht op het water. Of je loopt even een ommetje door het gezellige dorp en de altijd levendige jachthaven. Het betekent 365 dagen per jaar een ontspannen vakantiegevoel.

Dit is niet het huis van je dromen; het is het huis waar je nooit eerder over durfde te dromen.

Watersportdorp Heeg

Ook als je geen fanatieke watersporter bent, een fantastische plek om straks je thuis te noemen. Anno 2020 is Heeg helemaal zichzelf gebleven. Het kloppende hart van een streek die gedomineerd wordt door meren, weilanden, weidevogels, hier en daar een kerkje van een dorp of buurtschap.

Vanaf je eigen aanlegsteiger vaar je zo het Heegermeer op, rechtstreeks verbonden met de nog iets weidsere Fluessen. In elke andere windrichting is het al net zo mooi en avontuurlijk: via Woudsend naar het Slotermeer, via de Jeltesleat, de Modderige Geau of de Gudsekop zó het Sneekermeer op. Over de Wide Wimerts vaar je kaarsrecht naar elfstedenstad IJlst.

Onderweg denk je: al die plaatsnamen, die ken ik toch van het Skûtsjesilen? Klopt.